Servicii

ETERNITATEA CRISOR va ofera urmatoarele servicii:

Transport Funerar

Transportul funerar presupune deplasarea cortegiului si a sicriului pe timpul ceremoniei de inhumare de la domiciliu, azil, spital si pana la cimitir.

Aranjamente Funerare

Chiar dacă nu este deloc placut sa pierdem pe cineva, iti suntem alaturi in aceste clipe grele si iti asiguram livrarea aranjamentelor funerare.

Sicrie Echipate

Sicriul reprezinta un omagiu corespunzator persoanei pe care a-ti indragit-o, de aceea putem configura pentru dvs pachetul funerar complet.

Servicii de Catering

Eternitatea Crisor va ofera un meniu variat pentru mesele de pomenire cu experienta si personal calificat pentru pomeni si parastase.

Cosmetizare Decedat

Echipa noastra se poate ocupa complet de acest proces și va poate fi un real ajutor in astfel de momente, intr-un timp foarte scurt.

Capac Frigorific

Compania noastra va pune la dispozitie serviciul de inchiriere a capacului frigorific in judetul Arges, la domiciliu sau la capela.

De ce sa ne alegi?

In echipa noastra veti gasi oameni cu o inalta conduita morala si profesionala, care vor sta la dispozitia dumneavoastra NON STOP. Avem o gama larga de servicii funerare in Pitesti: de la organizarea inmormantarii pana la organizarea pomenii si a parastasului si distribuirea de produse funerare.

lumanari-eternitatea

Oferim cele mai bune preturi

Pachet Standard

1925 lei

Pachet Premium

2425 lei

Autorizati DSP

autorizatie-directia-de-sanatate
flori-funerare-imagine

Contati pe demnitatea si promptitudinea noastra.

Cunoastem cu totii ca viata este doar un scurt drum spre eternitate, ca moartea nu ne opreste existenta, ci traim in continuare prin ceea ce am facut si cladit in viata. De accea venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii funerare complete 24/7 atat pe raza judetului Arges, cat si in tara.

8 ani de experienta in domeniu
Cel mai mic pret de pe piata
Consiliere funerara specifica

Esti interesat de servicii funerare?

Contactati-ne telefonic: (+40) 725 445 226